4-vejs automatisk shuttle reolsystem til Energy Group Company færdiggjort af Nanjing Ouman Group

Projektets baggrund

Zhejiang Provincial Energy Group Co.Ltd.blev etableret i år 2001, og hovedkvarteret er beliggende i Hangzhou by, Zhejiang-provinsen, Kina.Hovedforretningen er Elforsyningskonstruktion, el- og varmeproduktion, olie-, kul- og naturgasudvikling, handel og cirkulation, energiteknologi, energitjenester og energifinansiering.

4-vejs-automatisk-shuttle-reol-system-1

Med hensyn til kundernes krav lavede Ouman-gruppens tekniske ingeniørdesignteam et fuldautomatisk lageropbevaringssystem blandt forskellige varehuse for at opnå den indgående og udgående styring i et bestemt lager og overførselslevering på lageret.

4-vejs automatisk shuttle reolsystem (2)

4-vejs shuttle reolsystem inklusive 4-vejs automatiseret shuttle vogn, lodret løft (til at løfte varerne i lodrette niveauer), vandret transportsystem (transport varerne ind i reolsystemet og fra reol til sorteringsområde), reolsystem og WMS/WCS styrings- og kontrolsystem.

Fordele ved 4-vejs shuttle reoler

1. Høj stabilitet og sikkerhed

2. Lav investeringsomkostning

3. Høj fleksibilitet

Projektets højdepunkter

AGV gaffeltruck

1, i projektet bruger vi regntæt og eksplosionssikker AGV-gaffeltruck, og lastkapaciteten når 1500 kg belastning.Og navigationsmetoden anvender Slam-lasernavigation, som kan kombineres med flere sensorer for at undgå interferens fra navigationsproblemer såsom regndråber på regnfulde dage.

2, Støtte til brug på ujævn vej og bruges i det udendørs og regnfulde, uanset om og også kan gå på tværs af skråningerne med mere end 10 °, og det ejer også funktionen til at undgå forhindring.

3, Eksplosionssikker kvalitet: Exd II BT4;Vandtæt kvalitet: Beskyttelsesgraden for relaterede elektriske enheder er ikke lavere end IP 54

Fire-vejs shuttle reoler
Det 4-vejs shuttle-reolopbevaringssystem er problemfrit forbundet med AGV-gaffeltruckhåndteringssystemet, hvilket opnår en one-stop-service til håndtering og opbevaring.

Special palle til 4-vejs shuttle rack
I henhold til produktfunktionerne i kundelageret designer vi en speciel type stålpalle til firevejs shuttle reolsystem, og vi får også patent på pallen.

Ny type shuttle og ladebunke
Dette projekt vedtager den nye type H180 fire-vejs køretøj uafhængigt udviklet af vores virksomhed og er udstyret med en dedikeret opladningsbunke, som kan oplades mere end 2000 gange


Indlægstid: 25. oktober 2022